Ελληνικά | English
 
 
 
 

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας είναι η "βιτρίνα" της επιχείρησης σας προς το ευρύ κοινό και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποια και αν είναι η δραστηριότητα της επιχείρησης σας, μια σύγχρονη και ευπαρουσίαστη ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές ευκαιρίες που υπάρχουν στο internet, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους.

Η Digital Agenda αναλαμβάνει να σχεδιάσει μοναδικές ιστοσελίδες, βασισμένες στις ανάγκες της εταιρίας σας ενσωματώνοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ομάδας μας, ακούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επίτευξη των στόχων σας.

Web design
Ο σχεδιασμός είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας.  Η Digital Agenda σχεδιάζει tailor made  ιστοσελίδες για εσάς (unique templates), βασισμένες στο εταιρικό σας «ύφος» και στις δικές σας ανάγκες κάνοντας τη παρουσία σας στο διαδίκτυο μοναδική.

Web development
Υλοποίηση της ιστοσελίδας σε φιλικό, προς τον τελικό χρήστη, περιβάλλον με κατανοητή πλοήγηση και εύκολη εύρεση όλων των πληροφοριών (κειμένων, προϊόντων, υπηρεσιών κτλ). Οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται σε εφαρμογή ανεπτυγμένη από την εταιρία μας για τις δικές σας ανάγκες, αλλά βασισμένη σε διεθνές framework που εξελίσσεται διαρκώς και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες του κλάδου. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι εύκολα διαχειρίσιμες από ειδικό περιβάλλον διαχείρισης και παραμετροποίησης. Το περιβάλλον διαχείρισης, σχεδιάζεται για τις δικές σας ανάγκες, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να είναι πολύ απλό στη χρήση του. Σε όλες τις ιστοσελίδες μας, καθώς είναι ανεπτυγμένες από εμάς, υπάρχει η δυνατότητα για μελλοντική επέκταση και προσθήκη λειτουργιών.

E-shop (B2B & B2C)
Έχοντας σαν δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνονται ραγδαία, μία νέα ευκαιρία για την επιχείρησή σας δημιουργείται. Είτε απευθύνεστε σε πελάτες λιανικής (B2C) είτε σε πελάτες χονδρικής (B2B) ένα e-shop θα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την εταιρία σας και την μελλοντική εξέλιξή της. Η Digital Agenda αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει λειτουργικά e-shop που θα πάνε την επιχείρηση σας στο επόμενο επίπεδο.

Διαδικτυακές Εφαρμογές
Με οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό κτλ) έχει πρόσβαση στο internet, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη δική σας διαδικτυακή εφαρμογή. H Digital Agenda αναλύει, σχεδιάζει και υλοποιεί διαδικτυακές εφαρμογές που εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες για διαχείριση, πωλήσεις ή οργάνωση της επιχείρησης σας.

Web Banner (static or animated)
Σχεδιάζουμε πρωτοποριακά διαφημιστικά banners στατικά ή με κίνηση για τη προβολή της εταιρίας και των προϊόντων-υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο.