Ελληνικά | English
 
 
 
 

Social Media

Τα Social media, τα τελευταία χρόνια, έχουν μια συνεχώς αυξανόμενη δυναμική αποκτώντας όλο και περισσότερους χρήστες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν μία μοναδική δυνατότητα στις επιχειρήσεις να χτίσουν σχέσεις αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό. Η πρόκληση για κάθε επιχείρηση είναι να εντοπίσει το κοινό-στόχο της στα social network και να βρει τον αποτελεσματικότερο τρόπο να πλησιάσει διαδικτυακά τους καταναλωτές της.

Έτσι τo social marketing θα πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο μέρος των ενεργειών προβολής και αλληλεπίδρασης μίας εταιρίας με το ευρύ κοινό. Το social marketing αποτελεί μέρος των ανταγωνιστικών στρατηγικών βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και το κλειδί για την ανάπτυξη του brand name.

Η Digital Agenda διαβλέποντας την ανάγκη των εταιριών για ενεργή και αποτελεσματική παρουσία στα social media αναλαμβάνει όλα τα στάδια για την ουσιαστική και επιτυχημένη on line παρουσία σας.

Social media strategy

Ένα σωστό πλάνο είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη παρουσία στα social networks. Με 6 βήματα χαράζουμε την αποτελεσματικότερη  για την επιχείρηση σας στρατηγική:

  • Προσδιορίζουμε τους στόχους σας της On line παρουσία σας
  • Διαμορφώνουμε το προφίλ του διαδικτυακού κοινού – στόχου σας και προσδιορίζουμε τα αποτελεσματικότερα εργαλεία για την προσέλκυσή του
  • Ερευνούμε την υπάρχουσα κατάσταση της δικής σας παρουσίας αλλά και του ανταγωνισμού
  • Αναπτύσσουμε την στρατηγική του περιεχομένου της καμπάνιας  (content strategy)
  • Αξιοποιούμε τα στατιστικά αποτελεσματικότητας για να αξιολογούμε την πρόοδο
  • Επαναπροσδιορίζουμε την στρατηγική, βάσει των αξιολογήσεων που κάνουμε και ανάλογα με τις εκάστοτε αλλαγές στις επικοινωνιακές σας ανάγκες

Content management

Η διαχείριση του περιεχομένου είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά για την επιτυχία μιας καμπάνιας. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι το τί δημοσιεύουμε, σε ποιόν, ποια χρονική στιγμή και με ποιά συχνότητα, έτσι ώστε να προσεγγίσουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο το αγοραστικό σας κοινό και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αλληλεπίδρασή του.

 

Social media campaigns

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία των σελίδων σας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Youtube) ή στα μέσα που ταιριάζουν στις ανάγκες επικοινωνίας σας και τη διαχείριση της επικοινωνιακής εκστρατείας σε αυτά, εγγυώντας σας μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Social media analytics

Η πρακτική συγκέντρωσης, ανάγνωσης και ανάλυσης των στατιστικών στοιχείων απόδοσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το σημαντικότερό μας εργαλείο για την αξιολόγηση του πλάνου επικοινωνίας. Έτσι έχετε πλήρη εικόνα της πορείας και των αποτελεσμάτων των ενεργειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Facebook applications

Τα facebook applications (όπως διαγωνισμοί, ερωτηματολόγια, δημοσκοπήσεις) βοηθάνε στον περαιτέρω εμπλουτισμό της σελίδας σας. Η DIGITAL AGENDA προτείνει, σχεδιάζει και υλοποιεί οποιοδήποτε εφαρμογή καλύπτει τις απαιτήσεις του πλάνου επικοινωνίας για αύξηση του engagement

 

On line video concept, production & seeding

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας στα social media  αναλαμβάνουμε την δημιουργία σεναρίου και την παραγωγή εταιρικών ή προϊοντικών Video. Μέλημά μας η όσο δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση τους στο κοινό- στόχο μας, μέσω διαφημιστικών ενεργειών ή μέσω άλλων online  ενεργειών επικοινωνίας.