Ελληνικά | English
 
 
 
 

E-mail Marketing

Η παγκόσμια τάση είναι το email marketing να συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής διαφήμισης στο ίντερνετ. Τα τελευταία 5 χρόνια, ο ρυθμός διείσδυσης του email marketing στις επιχειρήσεις καλπάζει με γεωμετρική πρόοδο.

Το email marketing είναι ένα από τα σημαντικά εργαλεία του ιντερνετ για την προώθηση των υπηρεσίων – προιόντων σας.

Newsletter campaign

Μια επιτυχημένη καμπάνια email newsletter κάνει πολλά περισσότερα από το να αυξήσει την φήμη της επιχείρησή σας. Βοηθά στο να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Κρατήστε τους πελάτες που ασχολούνται και ενημερώνονται έτσι ώστε να έχουν ένα λόγο για να διαβάζουν το ενημερωτικό δελτίο σας κάθε φορά που αποστέλεται.  Με το Email Newsletter έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας γρήγορα, εύκολα και κυρίως με μικρό κόστος.

Mass mail campaign

Τα μαζικά mail διευκολύνουν στο ενημερώσει μια επιχείρηση το κοινό του ή τους συνδομητές του για ενημερώσεις που έχουν να κάνουν με νέα της επιχείρησης, όπως προσφορές και μπορούν να οδηγήσουν τους περισσότερους χρήστες στην ιστοσελίδα αλλά και στα social media. Μέσω των μαζικών mail μια επιχείρηση στοχεύει στην δημιουργία κινήτρων για υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς πελάτες.